Kumulus
Vijf mensen zitten vast. Het waait. Een paperclip. Poging tot een serieus gesprek. 'Wat vind jij eigenlijk van de ruimte?' Waspoeder. 'Hoe lang wou je doorgaan met praten?' 'Dat ik het even weet.' Het rommelt. Schoensmeer, een gieter. 'Christus, stilte!' Het stormt. 'Maar ik wil helemaal niet dood!'

Van 21 t/m 23 Maart is in het Universiteitstheater in Groningen de theatervoorstelling "Kumulus" te zien. Het is een experimenteel stuk o.l.v. Saskia Jeulink. De schade die je oploopt is slechts 5 euro. Kom dus kijken als je klaar bent voor iets anders.
Capture Date: N/A

Comments (7) 

Kumulus
 • Gaaf. Maar is de omlijning van de mond niet te duidelijk? De 'veroorzaakt' is ook leuk. Het ziet er interessant uit.
  Bennet @ 28 February 2007
 • Gaaf, omlijning van de mond is prima wat mij betreft. Misschien nog wat tofs doen met de schaduw? Streepjes? Maar hij is al heel mooi.
  Joris @ 28 February 2007
 • Ik vond ook die andere mooier:( sorry Het bange jochie:)
  Marieke @ 1 March 2007
 • Hoera!
  Omlijning van mond/kaak vind ik persoonlijk ook beetje vreemd, maakt het iets onnatuurlijker, maar zie dat het noodzakelijk is om het gezicht schreewend te maken.
  Verder erg geslaagd:)
  Mendel @ 1 March 2007
 • Ik ben het helemaal met jullie eens. De omlijning van de mond lijkt wat onnatuurlijk, maar is inderdaad noodzakelijk. T stuk is raar, dus waarom geen raar silhouette? ;) Zie t als een schijnwerper op de ene helft van z'n hoofd! De posters zijn gedrukt en flyers zijn onderweg. Finally, t is af!
  Wout @ 1 March 2007
 • Goed punt, en het is een prachtige poster geworden (ook 1 voor mij gedrukt? :) )
  Mendel @ 1 March 2007
 • Yes! Je krijgt m van Saskia als t goed is en anders heb ik nog wel een stapeltje liggen ;)
  Wout @ 1 March 2007
Bericht:Remember me